در یکی از شهرهای ایران قرار است سردخانهاي براي تامين 35000 نفر ساخته شود. مشخصاتی که برای این سردخانه در نظر گرفته شده، به قرار زیر می باشد:
** در اين سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تيرماه تا آخر شهريور ماه براي مصرف 2 روز اهالي، کشتار شده و وارد سردخانه مي شود و پس از 24 ساعت نگهداري در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می گردد و بقیه گوشت ها به اتاق انجماد سریع روانه می شود. گوشت های منجمد شده تا اول دي ماه نگهداري و از اول دي ماه تا آخر اسفند به ترتيب و بطور مساوي هر روز به بازار عرضه مي شود (فرض بر آن است که در اين سه ماه کشتار وجود ندارد).
** سيب و هلو براي مصرف يک ماه جمعيت در اواخر مرداد وارد سردخانه شده و تا اوايل مهرماه نگهداري ميشود و از اول مهرماه تا آخر همان ماه بطور مساوي و روزانه به بازار فرستاده ميشود.
** پرتقال در زمستان برای مصرف یک ماه جمعیت، وارد سردخانه شده و تا آخر مرداد نگهداری می شود.
** سيب در آخر آذر ماه براي مصرف يک ماه اهالي وارد سردخانه شده و تا اول فروردين نگهداري و از اول فروردين تا آخر همان ماه بطور مساوي به بازار فرستاده ميشود.
** خيار و سبزيجات براي مصرف 15 روز نگهداري و هنگام لزوم به بازار عرضه ميشود...
پروژه محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری، مشتمل بر 63 صفحه، تایپ شده، به همراه تصاویر، جداول، دیاگرام ها، فرمول ها و محاسبات مربوطه با فرمت word به ترتیب زیر گردآوری شده است:
جهت دانلود پروژه محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری، به مبلغ فقط 20000 تومان و دانلود آن بر لینک پرداخت و دانلود در پنجره زیر کلیک نمایید.
!!لطفا قبل از خرید از فرشگاه اینترنتی برتر فایل قیمت محصولات ما را با سایر فروشگاه ها و محصولات آن ها مقایسه نمایید!!
مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان