برتر فایل

برتر فایل

یک فروشگاه مرجع با هدف انتشار آموزش‌های کاربردی از نرم افزارهای مهندسی (CAD CAE CAP CAM)، تحقیق، پروژه، جزوه، کتاب و... است که به منظور دسترسی راحت تر، سریع تر و ارزانتر شما دانشجویان و پژوهشگران به تحقیقات مد نظرتان تاسیس شده است

مهندسی کنترل

مهندسی جوش

مهندسی رباتیک

مهندسی پزشکی

مهندسی صنایع

مهندسی متالورژی و مواد

مهندسی عمران

مهندسی برق

پیوند ها

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 61
  • بازدید دیروز : 285
  • بازدید کل : 230134

محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری


محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری

در یکی از شهرهای ایران قرار است سردخانه‌اي براي تامين 35000 نفر ساخته شود. مشخصاتی که برای این سردخانه در نظر گرفته شده، به قرار زیر می باشد:

** در اين سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تيرماه تا آخر شهريور ماه براي مصرف 2 روز اهالي، کشتار شده و وارد سردخانه مي شود و پس از 24 ساعت نگهداري در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می­ گردد و بقیه گوشت ­ها به اتاق انجماد سریع روانه می­ شود. گوشت­ های منجمد شده تا اول دي ماه نگهداري و از اول دي ماه تا آخر اسفند به ترتيب و بطور مساوي هر روز به بازار عرضه مي شود (فرض بر آن است که در اين سه ماه کشتار وجود ندارد).

** سيب و هلو براي مصرف يک ماه جمعيت در اواخر مرداد وارد سردخانه شده و تا اوايل مهرماه نگهداري مي‌شود و از اول مهرماه تا آخر همان ماه بطور مساوي و روزانه به بازار فرستاده مي‌شود.

** پرتقال در زمستان برای مصرف یک ماه جمعیت، وارد سردخانه شده و تا آخر مرداد نگهداری می شود.

** سيب در آخر آذر ماه براي مصرف يک ماه اهالي وارد سردخانه شده و تا اول فروردين نگهداري و از اول فروردين تا آخر همان ماه بطور مساوي به بازار فرستاده مي‌شود.

** خيار و سبزيجات براي مصرف 15 روز نگهداري و هنگام لزوم به بازار عرضه مي‌شود...

پروژه محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری، مشتمل بر 63 صفحه، تایپ شده، به همراه تصاویر، جداول، دیاگرام ها، فرمول ها و محاسبات مربوطه با فرمت word به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • طراحی سردخانه با مشخصات
  • فرضیات و نکات مهم در انجام پروژه
  • محاسبه مقدار محصول وارد شده به سردخانه
  • مصرف سرانه انواع محصولات
  • انواع گوشت
  • انواع میوه
  • تعداد پالت‌ها و جعبه های موجود در هر اتاق
  • جدول میوه و سبزیجات
  • ضخامت عایق و ضریب انتقال حرارت اتاق ها
  • ضخامت دیوار اتاق ها
  • اتاق ها و ابعاد آنها
  • نمای کلی سردخانه
  • اتاق نگهداری پرتقال
  • اتاق نگهداری سیب
  • اتاق نگهداری هلو
  • اتاق نگهداری سبزیجات
  • اتاق نگهداری خیار
  • اتاق نگهداری گوشت گاو
  • اتاق نگهداری گوشت مرغ
  • اتاق نگهداری گوشت گوسفند
  • اتاق های انجماد سریع
  • اتاق پیش سرد کن
  • محاسبه بارهای حرارتی
  • محاسبه بار حرارتی نفوذ برای چند نمونه از اتاق‌ها
  • بار تنفسی محصولات
  • جداول بار حرارتی
  • انتخاب اواپراتور برای اتاق‌ها
  • محاسبات سیکل
  • فلو دیاگرام سردخانه
  • نمودار p-h سردخانه
  • آنتالپی
  • محاسبه دبی ها
  • انتخاب کندانسور
  • لوله کشی

جهت دانلود پروژه محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری، به مبلغ فقط 20000 تومان و دانلود آن بر لینک پرداخت و دانلود در پنجره زیر کلیک نمایید.

!!لطفا قبل از خرید از فرشگاه اینترنتی برتر فایل قیمت محصولات ما را با سایر فروشگاه ها و محصولات آن ها مقایسه نمایید!!

 


مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۶ فروردین ۱۴۰۰               تعداد بازدید : 309

ایران، خراسان شمالی، شهرستان بجنورد، خیابان امام خمینی، پلاک 25

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "برتر فایل" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما