برتر فایل

برتر فایل

یک فروشگاه مرجع با هدف انتشار آموزش‌های کاربردی از نرم افزارهای مهندسی (CAD CAE CAP CAM)، تحقیق، پروژه، جزوه، کتاب و... است که به منظور دسترسی راحت تر، سریع تر و ارزانتر شما دانشجویان و پژوهشگران به تحقیقات مد نظرتان تاسیس شده است

مهندسی کنترل

مهندسی جوش

مهندسی رباتیک

مهندسی پزشکی

مهندسی صنایع

مهندسی متالورژی و مواد

مهندسی عمران

مهندسی برق

پیوند ها

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 204
  • بازدید دیروز : 291
  • بازدید کل : 235787

کارايي پيچ هاي ساچمه اي در حرکت هاي خطي


پيچ هاي ساچمه اي در اندازه ها و اشکال و ظرفيت هاي مختلف وجود دارد. آن ها را مي توانيم در هواپيما ها و قطارها و ماشين ها ببينيم. مثلا در قايق ها، ترمز ضد قفل ABS، جک تريلي براي RV ها، سيستم تعيين موقعيت براي ديش هاي ماهواره، پل هاي عبور مسافرين و قطعات ماشين ها. با وجود اين همه کارايي و کاربردي که پيچ هاي ساچمه ای دارند به نظر مي رسد که مهندسان در مورد اين قطعه مکانيکي اطلاعات خيلي کمي دارند. از جمله مسائلي که باعث شد مهندسان در مورد پيچ هاي ساچمه اي بيشتر تحقيق نمایند، پيشرفت در زمينه علم مواد و طراحي و امنيت و مسائل زيست محيطي مي باشد. در حقيقت پيچ هاي ساچمه اي محبوبيت خودشان را در رقابت با هيدروليک ها و لاستيک هاي بادي بدست آوردند. اين گونه پيچ ها حرکت ورودي چرخشي را به حرکت خطي تبديل مي کنند و مزيت هاي زيادي نسبت به تکنولوژي هاي ديگر از قبيل پيچ هاي ذوزنقه اي هيدروليک ها، لاستيک ها بادي، تسمه ها، کابل ها و زنجير ها دارند. به عنوان نمونه پيچ هاي ساچمه اي بيشتر از ۳ برابر نسبت به پيچ هاي ذوزنقه اي کاراترند که اين امر باعث مي شود تا براي حرکت به موتور کوچکتري نياز داشته باشيم. مزيت پيچ هاي ساچمه اي نسبت به هيدروليک ها و لاستيک هاي بادي اين است که هزينه نگهداري کمتري نياز است. همچنين پيچ هاي ساچمه اي سر و صداي کمتري هم ايجاد مي کنند و به پمپ و مايع هيدروليک و شلنگ هم نيازي ندارند. بايد اشاره کنيم که اگرچه تسمه ها، کابل ها و زنجير ها معمولا ارزان تر از پيچ هاي ساچمه اي مي باشند ولي بايد توجه کنيم که دقت آنها نيز بسيار پايين تر مي باشد...

 
مجموعه آموزش‌های طراحی اجزای ماشین
مجموعه آموزش‌های ماشین کنترل عددی کامپیوتری (CNC)
مجموعه آموزش‌های نقشه‌کشی صنعتی

مقاله کارايي پيچ هاي ساچمه اي در حرکت هاي خطي، مشتمل بر 8 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، دیاگرام، فرمول ها و روابط ریاضی با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • بحث اساسی
  • مزیت های پیچ های ساچمه ای
  • استحکام پیچ ها
  • کارایی پیچ های ساچمه ای
  • دقت
  • امنیت
  • سفتی
  • مسائل زیست محیطی
  • وزن کم پیچ های ساچمه ای
  • جنس پیچ ها
  • نتیجه گیری
  • منابع و مآخذ

جهت دانلود رایگان مقاله کارايي پيچ هاي ساچمه اي در حرکت هاي خطي، بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
مرجع آموزش نقشه‌کشی صنعتی (جلد 1و2)
آموزش تلرانس‌گذاری ابعادی و هندسی
آموزش طراحی مکانیزم‌ها
جداول و استانداردهای طراحی
آموزش مکانیزم‌ها و دستگاه‌های مکانیکی
دانلود نرم افزار کلید فولاد + ویدیو آموزش

 

همچنین بخوانید...

کارايي پيچ هاي ساچمه اي در حرکت هاي خطي
انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۰

پیش بینی لقی بهینه در فرآیند پولک زنی


کیفیت سطح قطعات بریده شده در فرآیند پولک زنی تاثیر پذیر از دو عامل ابزار (لقی و هندسه) و خواص ماده (ضخامت ورق، خواص مکانیکی، ساختار میکروسکوپی و غیره) است. بنابراین برای یک ماده مشخص لقی و هندسه ابزار مهمترین عوامل تاثیرگذار هستند. هدف از این پروژه گسترش روشی برای بدست آوردن لقی بهینه سنبه - ماتریس برای یک ورق با ماده مشخص بوسیله مدل سازی فرآیند پولک زنی است. یک مدل تخریبی (Damage Model) از نوع پیوسته جهت شکست مواد نرم برای توضیح چگونگی آغاز ترک و گسترش آن در ورق مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعه مقایسه ای بین نتایج عددی و آزمایشگاهی سازگاری خوبی را نشان می دهد.

 
مجموعه آموزش‌های طراحی قالب و قالبسازی
مجموعه آموزش‌های اندازه‌گیری دقیق
مجموعه آموزش‌های مهندسی ساخت و تولید

مقاله پیش بینی لقی بهینه در فرآیند پولک زنی مشتمل بر 8 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، دیاگرام و فرمول ها و روابط ریاضی با فرمت pdf جهت دانلود قرار داده شده و به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • لقی بهینه
  • مدل سازی اجزاء محدود فرآیند برش
  • الگوریتم لقی بهینه
  • نتایج
  • نتیجه گیری
  • مراجع
  • تصاویر
  • دیاگرام ها
 

جهت دانلود رایگان مقاله پیش بینی لقی بهینه در فرآیند پولک زنی بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
آموزش قلاويزكاري در قالب
نرم افزار تحلیل فرم و برش ورق فلزی با کتیا Forming Technologies Incorporated for CATIA
فرآیند فورجینگ Forging Process
شکل‌دهی ورق‌های فلزی به روش هیدروفرمینگ
طراحی قالب‌های اکستروژن مواد ترموپلاستیک
فرآیند قالب‌گیری تزریقی

 

همچنین بخوانید...

پیش بینی لقی بهینه در فرآیند پولک زنی
انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۰

جزوه مکانیک سیالات


جزوه مکانیک سیالات پیش رو مشتمل بر 132 صفحه، 7 فصل، با فرمت pdf، دست نویس با خط زیبا و قابل چاپ، به زبان فارسی، همراه با تصاویر واضح و دیاگرام ها، ذکر مثال های متعدد با پاسخ های کاملا تشریحی گردآوری شده است.

 
مجموعه آموزش‌های مکانیک سیالات و ترمودینامیک
مجموعه آموزش‌های دینامیک سیالات محاسباتی
مجموعه آموزش‌های مکانیک محیط پیوسته

جهتدانلود رایگان جزوه مکانیک سیالات بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
آموزش مکانیک سیالات استریتر
مجموعه فرمول‌های مکانیک سیالات، ترمودینامیک و ثابت‌های فیزیکی
مهندسی قدرت سیال
بررسی تاثير ميدان‌هاي الكترو مغناطيس بر روي جدايی جريان سيال در ايرفويل
روش‌های متداول اندازه‌گيری شدت جريان يا دبي در لوله‌ها
شرط پایداری و مفهوم همگرایی

 

همچنین بخوانید...

جزوه مکانیک سیالات
انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۰

آموزش طراحی ورقکاری در محیط Generative Sheet Metal Design نرم افزار CATIA


روش خمکاری (Bending) يكي از پركاربردترين روش هاي ساخت قطعات مي باشد. اغلب بر روي اين قطعات فرم هاي استانداردي با منظورهاي متفاوت ايجاد شده است . مثال ساده اين نوع قطعات كيس دستگاه رايانه است. اين بار كه آن را براي تعويض سخت افزار باز مي كنيد با دقت بيشتري ساختار قاب آن را بررسي كنيد. براي مدل كردن اين نوع قطعات بايد از امكانات SMD (Sheet Metal Design) بهره جست. با توجه به اينكه فرآيند ساخت اين نوع قطعات با قطعاتي كه در PDG (Part Design ساخته مي شوند متفاوت است محيط كاري جداگانه اي براي آن در نظر گرفته شده است. آنچه كه وجود SMD را مهم مي سازد تمايل طراح به مشاهده طرح گسترده قطعه در هنگام مدل كردن آنها مي باشد. يك قطعه و ابعاد 50 در 50 ميلي متر و شعاع خم 3 ميلي متر را در نظر بگيريد. شما به عنوان سازنده بايد ماده لازم براي ساخت اين قطعه ر ا از يك تسمه فولادي استاندارد از محل مناسب برش دهيد و از محل مناسب خم كنيد. اگر به هندبوك هاي مهندسي مكانيك مراجعه كنيد روابطي با ضرايب مشخص در آن ها آمده است تا توسط آن ها طول گسترده ورق محاسبه شود. شايد اين محاسبات براي قطعه ساده اين مثال امكان پذير باشد ولي در مورد قطعه اي پيچيده به سختي ممكن است و شايد هم امكان ناپذير باشد.

 
آموزش طراحی و مدلسازی ورقکاری در نرم افزار CATIA
نرم افزار تحلیل فرم و برش ورق فلزی با CATIA
آموزش گسترش و برخورد سطوح و احجام در نرم افزار CATIA

در طراحي قطعه هر دو نماي گسترده و قطعه اصلي در كنار هم قابل مشاهده است تا از ايجاد طرح هاي غير منطقي جلوگيري شود. به عنوان مثال ممكن است هم پوشاني (Overlap) دو قسمت از ورق در بررسي گسترده يك قطعه خمكاري شده مشخص شود. مطمئناً نمي توان تكه اي از ورق را براي ساخت چنين قطعه اي از آن جدا كرد. SMD سرويسي ارائه مي دهد كه مي تواند اين هم پوشاني و برخوردها را در مدل اصلي و گسترده شناسايي كند. زماني كه از اين نوع قطعات و گسترده آنها نقشه تهيه مي شود محل هاي خم (Bend Axis) بر روی شكل گسترده ورق در نقشه به صورت خودكار مشخص مي شود. حتي با تهيه خروجي با قالب DXF می توان نقشه گسترده ورق را در نرم افزارهاي نقشه كشي دو بعدي مانند AutoCAD باز کرد.

در SMD مي توان انواع فرم ها را بر روي ورق ايجاد كرد. نكته جالب اين است كه براي ايجاد اين فرم ها هيچ محدوديتي وجود ندارد زيرا مي توان با ساخت فرم هاي دلخواه و انتقال آن به اين محيط كاري فرم مورد نظر را با ايجاد يك مجموعه سنبه و ماتريس بر روي ورق منتقل كرد؛ يا با استفاده از ابزار ايجاد شده توسط كاربر، فرم ها و برش هايي را به طور هم زمان بر روي ورق ايجاد كرد.

در دو انتهاي محل خم شدن ورق در جايي كه دو خم به هم مي رسند شكاف هايي براي جلوگيري از چروكيدگي يا پاره شدن ورق در محل خم شدن ورق ايجاد مي شود (Relief). در SMD انواع شكاف هاي از پيش تعريف شده به دو سوي يك خم افزوده مي شود. این مسئله اهمیت فراگیری این بخش را تا حدودی بیان می نماید. برای وارد کردن مدل به محیط Generative sheet Metal Design کافی است، مدل خود را ابتدا در محیطی از کتیا مثلا Part Design ایجاد کرده و سپس از منوی کرکره ای Start و زیر منوی Mechanical Design بر شاخه Generative sheet Metal Design کلیک نمایید تا قطعه وارد این محیط شود. در واقع شما بدین طریق بین محیط های کتیا می توانید گردش نمایید. بسته به اینکه شما از کدام ورژن کتیا استفاده می نمایید پنجره دستورات کتیا می تواند پارامترهای متفاوتی جهت انتخاب دستور داشته باشد. خوب شما بایستی ابتدا هدف کاری خود را در محیط ورق کاری (شیت متال، Sheet Metal) مشخص نمایید!

 
آموزش کامل ورقکاری در نرم افزار SolidWorks
آموزش طراحی قالب‌های فلزی و برش
آموزش تغییر شکل نیم‌ساخته‌ها

همانطور که می دانید هدف از این محیط طراحی و ساخت قطعاتی به شکل و فرم ورق می باشد. محصولاتی را که از ورق ساخته می شوند در حین عملیات ساخت برش داده می شوند، سوراخ می شوند و یا خم داده می شود. در واقع نمی توان انتظار داشت که ورق بدون شعاع خم (شعاع فیلت یا گردی خم = صفر) و با ضخامت های مختلف تبدیل به محصول شود. پس جهت کار در این محیط شرایط زیر را رعایت نمایید:

  • ضخامتی که در Sheet Metal Parameters در ابتدای تنظیمات وارد می نمایید بایستی با ضخامت کل پارت شما هم خوانی داشته باشد.
  • پارت هایی قابلیت تبدیل به شیت دارند که در قسمت خم، حتما دارای فیلت (گوشه گرد) باشند.
 

محیط Generative Sheet Metal Design يكي از محيط هاي آموزشي در دوره پیشرفته آموزش کتیا می باشد. مسیر ورود به این محیط از منوی مطابق تصویر زیر می باشد:

Start >> Mechanical Design >> Generative Sheet Metal Design

محیط Aerospace Sheet Metal Design يكي از محيط هاي آموزشي در دوره پیشرفته آموزش کتیا می باشد. که پس از فراگیری دستورات محیط Generative Sheet Metal Design آموزش داده می شود. مسیر ورود به این محیط از منوی مطابق تصویر زیر می باشد.

Start >> Mechanical Design >> Aerospace Sheet Metal Design

محیط Aerospace Sheet Metal Design مشابه محیط Sheet Metal Design اختصاص به مدل كردن قطعات ساخته شده با روش خمكاري دارد با اين تفاوت كه اين محيط كاري براي صنايع هوافضا اختصاصي شده است. کاربر در این محیط می تواند یک طرح ورقکاری شده را مدل سازی نماید و در انتها هم می تواند گسترده ورق به کار رفته را محاسبه نماید. در این محیط انواع دستورات خم و استمپ ها موجود می باشد و حتی کاربر می تواند برای طرح خود سنبه و ماتریس طراحی نموده و در این محیط به کار ببرد. همچنین محیط Aerospace Sheet Metal Design محيط اصلي طراحي بدنه هواپيما، قطعات هواپیما که دارای شکل آیرودینامیکی هستند (شبیه پوسته بال هواپیما) مي باشد. اين محيط توسط مهندسين هوافضا مورد استفاده قرار مي گيرد.

 
جهت دانلود رایگان طراحی ورقکاری در محیط Generative Sheet Metal Design نرم افزار CATIA بر لینک زیر کلیک نمائید:
جهت دانلود کامل آموزش طراحی و مدلسازی ورقکاری در نرم افزار کتیا (120 دقیقه، به زبان فارسی) بر لینک زیر کلیک نمائید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
مجموعه آموزش‌های محیط Part Design نرم افزار CATIA
مجموعه آموزش‌های محیط Assembly Design نرم افزار CATIA
مجموعه آموزش‌های محیط Shape Design & Styling نرم افزار CATIA
مجموعه آموزش‌های محیط Analysis & Simulation نرم افزار CATIA
مجموعه آموزش‌های محیط Machining نرم افزار CATIA
مجموعه آموزش‌های محیط Digital Mockup نرم افزار CATIA

 

همچنین بخوانید...

آموزش طراحی ورقکاری در محیط Generative Sheet Metal Design نرم افزار CATIA
انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۰

بررسی میزان تاثیر اندازه ابزار و نرخ پیشروی بر عمر ابزار


انتخاب جنس و اندازه ابزار و همچنین تعیین پارامترهای ماشینکاری همواره یکی از چالش های پیش رو در عملیات ماشین کاری سرعت بالا می باشد. در این تحقیق تاثیر یکی از پارامترهای مهم ماشین کاری یعنی نرخ پیشروی و اندازه ابزار بر طول عمر آن، در ماشین کاری آلیاژ تیتانیوم (Ti-6Al-4V) با سرعت بالا مورد مطالعه قرار گرفته است. سرعت ماشین کاری با مقدار ثابت 200m/min، نرخ پیشروی مقادیر 0.03mm/tooth، 0.06 و عمق بار محوری و شعاعی به ترتیب 5mm و 1.5mm به عنوان پارامترهای ماشین کاری در نظر گرفته شده است. ابزارهای برش از جنس کاربید تنگستن با پوشش دو لایه TiAlN+TiN در دو اندازه متفاوت در عملیات ماشینکاری به کار گرفته شد. در حین عملیات ماشین کاری آستانه فرسایش (Vb) ابزارها کنترل و توسط میکروسکوپ، اندازه گیری و ثبت شد. نتایج نشان داد هنگامی که عملیات ماشین کاری با ابزار اندازه کوچکتر انجام گرفت، در هر دو نرخ پیشروی انتخابی علاوه بر سایش تدریجی، کندگی هایی نیز در نوک ابزار مشاهده گردید. همچنین حین استفاده از ابزار با اندازه کوچکتر افزایش نرخ پیشروی تاثیر بیشتری بر کاهش طول عمر ابزار نسبت به ماشین کاری سرعت بالا با ابزار اندازه بزرگتر دارد. کاهش نرخ پیشروی به میزان 50 درصد باعث افزایش 200 درصدی طول عمر ابزار با اندازه کوچکتر گردید...

 
مجموعه آموزش‌های مهندسی ساخت و تولید
آموزش جامع ماشین ابزار تولیدی
گزارش کار آزمایش‌های انجام شده در کارگاه توانایی ماشینکاری

مقاله بررسی میزان تاثیر اندازه ابزار و نرخ پیشروی بر عمر ابزار در فرزکاری سرعت بالای آلیاژ تیتانیوم، مشتمل بر 7 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، دیاگرام و روابط ریاضی با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • روش تحقیق
  • بحث و نتیجه گیری
  • نتیجه گیری
  • مراجع

جهت دانلود رایگان مقاله بررسی میزان تاثیر اندازه ابزار و نرخ پیشروی بر عمر ابزار در فرزکاری سرعت بالای آلیاژ تیتانیوم بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
ماشینکاری سوپر آلیاژها
روش‌های چرخ‌دنده زنی
تولید چرخ‌دنده به روش هابینگ و شیوینگ
روش‌های اندازه‌گیری ابعادی چرخ‌دنده‌ها
جزوات و نمونه سوالات امتحانی درس روش‌های تولید
تکنولوژی ساخت و تولید لوح فشرده

 

همچنین بخوانید...

بررسی میزان تاثیر اندازه ابزار و نرخ پیشروی بر عمر ابزار
انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۰

تحليل و طراحي برنامه نت در سيستم های توليد ايستگاهی بوسيله شبيه سازی


برنامه ريزي نگهداري و تعميرات از عوامل مهم و تاثيرگذار در عملکرد سيستم هاي توليدی صنعتي مي باشد. با اين حال به دليل پيچيدگي و ماهيت تصادفي اين گونه مسائل، الگوريتم هاي قطعي برای تدوين و ارزيابي برنامه نت از دقت و کارآيي لازم برخوردار نيستند. در اين تحقيق از روش شبيه سازي کامپيوتري براي تحليل و انتخاب برنامه مناسب نت پيشگيرانه استفاده شده است. روش پيشنهادی در يکی از شرکت های توليد قطعات اتومبيل با موفقيت پياده سازی گرديده است. در اين راستا، سياست های مختلف نت شبيه سازي شده و با توجه به پارامترهاي مهم، مانند ظرفيت ايستگاه ها، درصد خرابي دستگاه ها و متوسط توليد در ساعت، بهترين روش نت تعيين و پيشنهاد شده است. نتايج محاسباتي دقت و کارايي استفاده از ابزار شبيه سازي را در اين گونه مسائل نشان مي دهد.

مقاله تحليل و طراحي برنامه نت در سيستم های توليد ايستگاهی بوسيله شبيه سازی، مشتمل بر 9 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، دیاگرام و روابط ریاضی با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • ابزار شبيه سازي کامپيوتري
  • مراحل شبيه سازي
  • مطالعه و شناخت سيستم
  • تعيين سطح شبيه سازي
  • جمع آوري اطلاعات و داده ها
  • ساخت مدل پايه
  • انجام تحليل ها و انتخاب روش
  • مطالعه موردي: كارخانه رينگ سازي مشهد
  • استراتژي هاي مختلف نت
  • تعميرات اتفاقي
  • سرويس خط در صورت خرابي هر دستگاه
  • سرويس پيشگيرانه خط سنكرون شده
  • سرويس پيشگيرانه تفكيكي
  • سرويس پيشگيرانه تفكيكي با ارتقاء دستگاه گلوگاهي
  • سرويس پيشگيرانه خط سنكرون شده با ارتقاء دستگاه گلوگاهي
  • سرويس پيشگيرانه تفكيكي با احتساب ذخيره اطمينان در دستگاه گلوگاهي
  • بحث و نتيجه گيري
  • منابع

جهت دانلود رایگان مقاله تحليل و طراحي برنامه نت در سيستم های توليد ايستگاهی بوسيله شبيه سازی بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 

همچنین بخوانید...

تحليل و طراحي برنامه نت در سيستم های توليد ايستگاهی بوسيله شبيه سازی
انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۰

یک مدل اجزاء محدود غیر خطی برای محرک ها و تیرهای کامپوزیتی هوشمند


در این مقاله یک مدل اجزاء محدود جامع برای تحلیل پاسخ گذرا و ماندگار محرک ها و تیرهای هوشمند با ساختار کامپوزیتی متشکل از المنت های آلیاژ حافظه دار (SMA) تعبیه شده در یک ماده ماتریس و دارای درجات آزادی و قابلیت تحرک در سه بعد، ارائه شده است. به دلیل وجود تنش های برشی و خیز نسبتا بزرگ در این سازه ها، مدلسازی بر اساس یک تئوری پیشرفته برای تیرها و با فرض میدان کرنش غیر خطی ون کارمن انجام گرفته است. برای رفتار ترمومکانیکی SMA از یک معادله مشخصه با ضرایب متغیر، به همراه معادلات سینتیک تبدیل فاز سینوسی استفاده به عمل آمده است. در این مقاله ابتدا فرم ضعیف معادلات تعادل و انرژی تعیین شده و سپس بر اساس آن یک فرمول بندی اجزاء محدود غیر خطی برای این سازه های فعال استخراج گردیده است. این مدل اجزاء محدود قادر است محرک ها و تیرهای کامپوزیتی SMA با هر شکل مقطع را تحلیل نماید. البته این مدل محدود به حالاتی است که در تیر پیچش ایجاد نمی شود. در مرحله آخر، این مدل F.E بر روی مثال خاصی از این سازه ها اعمال شده و به کمک برنامه کامپیوتری تحلیل و نتایج عددی حاصله در نمودارهایی ارائه گردیده است. این نتایج عددی موید صحت و توانایی این مدل اجزا محدود برای تحلیل پاسخ این نوع سازه های کامپوزیتی SMA می باشند...

 
مجموعه آموزش‌های روش اجزای محدود
آموزش روش‌ اجزای محدود مقدماتی پروفسور عیسی سلاجقه
آموزش روش اجزای محدود غیرخطی پروفسور عیسی سلاجقه

مقاله یک مدل اجزاء محدود غیر خطی برای محرک ها و تیرهای کامپوزیتی هوشمند شده با لایه های آلیاژ حافظه دار، مشتمل بر 12 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه فرمول های مهم و کاربردی اجزاء محدود، با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • مدل سازی ریاضی
  • روابط سینماتیکی و مشخصه
  • استخراج معادلات تیر به روش انرژی
  • مدل اجزاء محدود تیر
  • مدل اجزاء محدود پخش دما در SMA
  • روش انجام محاسبات عددی
  • نتایج عددی
  • بحث و نتیجه گیری
  • فهرست علائم
  • نمادهای یونانی
  • مراجع

جهت دانلود رایگان مقاله یک مدل اجزاء محدود غیر خطی برای محرک ها و تیرهای کامپوزیتی هوشمند شده با لایه های آلیاژ حافظه دار، بر لینک زیر کلیک نمایید

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
آموزش روش اجزای محدود پیشرفته پروفسور عیسی سلاجقه
آموزش جامع آنالیز مودال پروفسور سعید ضیائی راد
آموزش تحليل مسائل تنش و كرنش صفحه‌اي بر اساس روش هم هندسي مبتني بر تئوري اجزای محدود
کاربرد روش اجزای محدود در مسائل مهندسی سازه
مجموعه آموزشی روش‌های اجزای محدود مقدماتی
نمونه سوالات امتحانی و تمرینات حل شده درس روش‌های اجزای محدود

 

همچنین بخوانید...

یک مدل اجزاء محدود غیر خطی برای محرک ها و تیرهای کامپوزیتی هوشمند
انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۰

طراحی و آنالیز گرمایی قالب تزریق پلاستیک


در این مقاله با تهیه نمونه های آزمایشی، گرما و اثر آن را در تابیدگی قطعات پلاستیک و ایجاد تنش های پسماند گرمایی در مدل ها را در قالب های تزریق بررسی می نماید. در این تحقیق تکنیک تئوری و روش کار و همچنین مواد لازم در طراحی قالب های تزریق ارائه شده اند. در ساخت قالب از نرم افزار NX Unigraphics نسخه 13 استفاده شده است. بررسی آنالیز تنش پسماند در اثر سرد کردن غیر یکنواخت بوسیله نرم افزار تجاری Lusas نسخه 13.5 انجام شده است. این نرم افزار از طریق روش اجزاء محدود (Finite Element Method)، الگوی انتشار دما پیرامون مدل و همچنین تغییرات دما در طول سیکل تزریق پلاستیک را بررسی و به ارائه نمودارهایی بر حسب دما می پردازد. بررسی ها نشان می دهد که انقباض در محل هایی که سرد کردن اتفاق می افتد نسبت به محل های دیگر از قطعه محتمل تر است. اثر این سرد کردن غیر یکنواخت در نواحی مختلف قالب باعث ایجاد پیچیدگی مدل می شود...

 
مجموعه آموزش‌های طراحی قالب و قالبسازی
سیستم‌های خنک‌کاری در قالب‌های تزریق پلاستیک
آموزش طراحی قالب تزریق پلاستیک

مقاله طراحی و آنالیز گرمایی قالب تزریق پلاستیک، مشتمل بر 27 صفحه، با فرمت pdf، به زبان فارسی، همراه با تصاویر، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • معرفی
  • اصول کار
  • طراحی نمونه پیچش
  • طراحی قالب تزریق جهت نمونه پیچش
  • نتایج تهیه محصول و اصلاحات آن
  • بررسی جزئیات قالب و محصول
  • نتایج و بحث در مورد آنالیز قالب و محصول
  • نتیجه گیری

جهت دانلود رایگان مقاله طراحی و آنالیز گرمایی قالب تزریق پلاستیک بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
آموزش طراحی قالبهای تزریق پلاستیک با استفاده از نرم افزار SolidWorks
آموزش طراحی قالب‌های تزریق با استفاده از نرم افزار CATIA
قالب‌های تزریق به انضمام 130 طرح قالب آماده اثبات شده
الگوهای استاندارد در قالب‌های تزریق پلاستیک
فرآیند ساخت قالب تزریق پلاستیک به کمک حفره‌های رزین
طراحی قالب تزریق پلاستیک لولا با CATIA و تحلیل آن با نرم افزار MoldFlow

 

همچنین بخوانید...

طراحی و آنالیز گرمایی قالب تزریق پلاستیک
انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۰

سیستم خبره برای تشخیص بیماری قلبی با درخت های تصمیم


این مقاله روش جدیدی را برای تشخیص بیماری قلب بیان می کند که بر مبنای درخت های تصمیم می باشد. در علم پزشکی تعیین یک محدوده مشخص برای سالم بودن و یا بیمار بودن شخص وجود ندارد و استدلال بر مبنای آزمایشات انجام شده می باشد. یکی از کاربردهای درخت تصمیم این است که می توان آنها را به صورتی مطرح نمود که پاسخ واحدی به صورت نام یک دسته یا کلاس ارائه نماید که برای مثال، این درخت به راحتی می تواند پاسخگوی این سئوال باشد که آیا شخص دارای بیماری قلبی می باشد و یا خیر.

 
مجموعه آموزش‌های مهندسی پزشکی
پکیج ویژه مهندسی
آموزش جامع نرم افزار Fortran

همچنین این سیستم که دارای 13 فیلد ورودی و یک فیلد نتیجه می باشد، تهیه شده است. این پایگاه داده بر روی سایت دانشگاه کالیفرنیا موجود می باشد. این پایگاه داده شامل اطلاعات پزشکی 270 نفر می باشد. اساس این روش استفاده از درخت تصمیم و انتخاب تابع ورودی و خروجی بر اساس داده های بدست آمده از مطالعات آزمایشگاهی انجام شده، می باشد. فیلدهای ورودی سیستم فوق، 8 فیلد از 13 فیلد پایگاه داده فوق می باشد. در سیستم فوق 75 درصد موارد نتیجه، درستی را در خروجی نشان می دهد. این نرم افزار با توجه به مقادیری که کاربر وارد می کند می تواند از پرسیدن بعضی فیلدها صرف نظر کرده و نتیجه قطعی را به کاربر نمایش دهد...

 

مقاله سیستم خبره برای تشخیص بیماری قلبی با درخت های تصمیم، مشتمل بر 7 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه دیاگرام با فرمت pdf به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • مروری بر کارهای گذشته
  • پایگاه داده استفاده شده
  • پایگاه قوانین درخت های تصمیم
  • آزمایش سیستم
  • نتیجه گیری
  • مراجع

جهت دانلود رایگان مقاله سیستم خبره برای تشخیص بیماری قلبی با درخت های تصمیم، بر لینک زیر کلیک نمایید.:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
تعیین فراوانی موارد استفاده از ECT در بیماران بستری در بیمارستان
طراحی و ساخت دستگاه ثبت کننده سیگنال الکترومایوگرام دو کانال
سیستم‌های بیومتریک
کلید استخدام در دستهای شماست!
اصول مقاله نویسی علمی و ISI
شبیهسازی فرآیندهای شیمیایی با نرم افزار HYSYS

 

همچنین بخوانید...

سیستم خبره برای تشخیص بیماری قلبی با درخت های تصمیم
انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۰

تعیین پروفیل سایشی غلتک های نورد گرم ورق با شبکه های عصبی و بهینه سازی توسط الگوریتم ژنتیک


پیش بینی پروفیل سایش غلتک های نورد به منظور برنامه ریزی پاس های نورد و برنامه نورد در کارخانجات نورد فولاد از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این پروژه طول غلتک نورد به بخش های کوچک تقسیم شد و برای هر بخش یک شبکه عصبی مجزا تعریف گردید که تمام این شبکه ها در یک شبکه واحد سفارشی تعریف گردیدند تا زمان مدل سازی کاهش یابد. برای هر بخش از طول غلتک معادله پروفیل سایش استخراج گردید و در اختیار الگوریتم ژنتیک برای کمینه کردن سایش قرار گرفت. در این پروژه از نرم افزار متلب MATLAB استفاده گردیده است. این پروژه بر مبنای داده های عملی خط نورد گرم فولاد سبا انجام شد. نتایج بدست آمده به خوبی با نمودارهای پروفیل سایش واحد سنگ زنی فولاد سبا تطابق دارد...

 
مجموعه آموزش‌های طراحی قالب و قالبسازی
مجموعه آموزش‌های شبکه عصبی مصنوعی در نرم افزار MATLAB
مجموعه آموزش‌های روش اجزای محدود

مقاله تعیین پروفیل سایشی غلتک های نورد گرم ورق با شبکه های عصبی و بهینه سازی توسط الگوریتم ژنتیک، مشتمل بر 7 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، دیاگرام، فرمول ها و روابط ریاضی با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • شبکه عصبی و الگوریتم ژنتیک
  • نتایج و بحث
  • نتیجه گیری
  • پیوست
  • مراجع

جهت دانلود رایگان مقاله تعیین پروفیل سایشی غلتک های نورد گرم ورق با شبکه های عصبی و بهینه سازی توسط الگوریتم ژنتیک، بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
مجموعه آموزشی روش‌های اجزای محدود مقدماتی
کاربرد روش‌های اکتشافی مبتنی بر تحليل بافت در گروه‌بندی کيفی محصولات فولادی
آموزش تلرانسگذاری ابعادی و هندسی GD & T
آموزش شبکه عصبی مصنوعی به همراه تشریح کامل مسائل
تحليل مسائل تنش و كرنش صفحه‌اي بر اساس روش هم هندسي مبتني بر تئوري اجزاء محدود
نرم افزار تحلیل فرم و برش ورق فلزی با کتیا Forming Technologies Incorporated for CATIA

 

همچنین بخوانید...

طراحی کنترل کننده PID با استفاده از سیستم هاي هوشمند


مشهورترین و کاربردي ترین کنترل کننده مورد استفاده در صنعت کنترل کننده PID می باشد. در این مقاله روشی جدید بر مبناي الگوریتم رقابت استعماري، براي طراحی کنترلر PID ارائه می گردد. روش پیشنهادي بر روي یک تابع استاندارد اعمال می گردد. نتایج حاصله نشان می دهد این الگوریتم توانایی زیادي در بهینه سازي توابع دارد، نتایج به دست آمده با این الگوریتم با نتایج حاصل از دیگر روش هاي الگوریتم تکاملی مقایسه می گردد. مشهورترین و کاربردي ترین کنترل کننده مورد استفاده در صنعت، کنترلر PID بوده که این امر به دلیل سادگی ساختار و مقاوم بودن آنهاست. از این رو روش هاي بسیاري جهت یافتن پارامترهاي بهینه این کنترلر یعنی ضریب تناسبی Kp، ضریب انتگرالی Ki و ضریب مشتق Kd وجود دارد. با این حال پیدا کردن بهینه این پارامترها کاري دشوار و زمان بر می باشد. در این مقاله از الگوریتم هاي تکاملی براي این کار استفاده می شود و بهترین جواب را براي سه متغیر اصلی Ki، Kd و Kp بدست می آوریم...

مقاله طراحی کنترل کننده PID با استفاده از سیستم هاي هوشمند، مشتمل بر 7 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، دیاگرام، فرمول ها و روابط ریاضی با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • تابع تبدیل سیستم
  • الگوریتم ICA
  • مدلسازي سیاست جذب حرکت مستعمره ها به سمت امپریالیست
  • جابجایی موقعیت مستعمره و امپریالیست
  • رقابت استعماري
  • نتایج شبیه سازي
  • نتیجه گیري
  • مراجع

جهت دانلود رایگان مقاله طراحی کنترل کننده PID با استفاده از سیستم هاي هوشمند، بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 

همچنین بخوانید...

بالانس اتوماتیک ماشین های دوار با استفاده از یک سیستم بالانس کننده انفعالی و تعیین محدوده های پایدار آن


در این مقاله با انتخاب یک روتور صفحه ای جفکات به عنوان ماشین دوار، معادلات حاکم بر حرکت روتور و پاسخ سیستم دوار به نابالانسی و خم استاتیکی موجود در آن (شامل دامنه و فاز پاسخ) استنتاج می شوند. در ادامه با بکارگیری یک بالانسر رینگ و گلوله به عنوان اتوبالانسر انفعالی بر روی ماشین دوار، به استنتاج معادلات حرکت، تحلیل پایداری و بدست آوردن پاسخ های زمانی سیستم پرداخته می شود. تحلیل پایداری سیستم حول وضعیت های تعادل آن برای اتوبالانسری با یک و دو گلوله، بر اساس معیار روت هاویتز انجام شده است. پاسخ های زمانی سیستم در جهت تایید تحلیل پایداری انجام گرفته، ارائه شده است...

 
اصول و روش‌های هم محوری
مجموعه آموزش‌های نگهداری و تعمیرات
مجموعه آموزش‌های اندازه‌گیری دقیق

مقاله بالانس اتوماتیک ماشین های دوار با استفاده از یک سیستم بالانس کننده انفعالی و تعیین محدوده های پایدار آن، مشتمل بر 8 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، دیاگرام، فرمول ها و روابط ریاضی با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • بالانسر انفعالی رینگ و گلوله
  • اصول کار بالانسر
  • معادله حرکت روتور
  • بیان معادلات سیستم در فضای حالت
  • ارتعاشات خطی سیستم حول نقاط تعادل
  • تحلیل پایداری سیستم
  • نتیجه گیری
  • مراجع

جهت دانلود رایگان مقاله بالانس اتوماتیک ماشین های دوار با استفاده از یک سیستم بالانس کننده انفعالی و تعیین محدوده های پایدار آن، بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
مجموعه جزوات کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک
تعمیرات بر اساس شرایط کار ماشین (آنالیز ارتعاشات، آنالیز صوت و آنالیز روغن)
مدلسازی و تحلیل سیستم‌های دینامیکی
طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیر دور موتور تاکومتر
فاصله سنج اولتراسونیک با قابلیت اندازه‌گیری دما
نحوه کار و کاربرد ماشین‌های مخصوص

 

همچنین بخوانید...

بررسی کوپلینگ های یونیورسال و شبیه سازی مکانیزم آنها


امروزه برای انتقال قدرت از یک شافت به شافت دیگر، کوپلینگ ها به کثرت مورد استفاده قرار می گیرند. در این رابطه، بررسی مکانیزم حرکت آنها و شبیه سازی آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. یکی از انواع کوپلینگ هایی که کاربردهای فراوانی دارد، کوپلینگ یونیورسال می باشد. در این مقاله ابتدا مقداری راجع به این نوع کوپلینگ ها و تئوری حرکت آنها صحبت می شود، سپس به کمک نرم افزار Working Model مکانیزم حرکت آنها شبیه سازی گردیده و نتایج بدست آمده مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد...

 
مجموعه آموزش‌های طراحی اجزای ماشین
مجموعه آموزش‌های نگهداری و تعمیرات
مجموعه آموزش‌های روش اجزای محدود

مقاله بررسی کوپلینگ های یونیورسال و شبیه سازی مکانیزم آنها به کمک نرم افزار Working Model، مشتمل بر 8 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، دیاگرام، فرمول ها و روابط ریاضی با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • بررسی تئوری حرکت کوپلینگ های یونیورسال
  • نسبت سرعت شافت ها
  • مقدار ماکزیمم و مینیمم سرعت شافت متحرک
  • شرایط تساوی سرعت شافت ها
  • شتاب زاویه ای شافت متحرک
  • کوپلینگ های یونیورسال جفت
  • شبیه سازی کوپلینگ های یونیورسال
  • بررسی نتایج بدست آمده
  • کوپلینگ های یونیورسال تکی
  • کوپلینگ های یونیورسال جفت
  • نتیجه گیری
  • مراجع

جهت دانلود رایگان مقاله بررسی کوپلینگ های یونیورسال و شبیه سازی مکانیزم آنها به کمک نرم افزار Working Model، بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
اصول و روش‌های هم محوری
آموزش سیستم‌های اندازه‌گیری مکانیکی
جداول و استانداردهای طراحی
آموزش مونتاژ صنعتی
اصول کار و تعمیرات توربین‌های بخار
تعمیرات تخصصی ماشین آلات صنعتی

 

همچنین بخوانید...

کاربرد الگوريتم ژنتيک در بهينه سازی فرآيند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی


اين مقاله در مورد طراحی يک نرم افزار به منظور استفاده بهينه از فرآيند جوشکاری اصطكاكي اغتشاشي است که يكي از فرآيندهاي نوين جوشكاري در حالت جامد است. اين نرم افزار که با زبان c# و با استفاده از الگوريتم ژنتيک طراحی شده، کاربر را قادر می سازد با ورود مقادير اندازه گيری شده خواص آلياژ و با ورود درصد ميزان اهميت خواص به سيستم، به مقادير بهينه ای از سرعت حرکت و سرعت چرخش که در ميزان تغييرات خواص آلياژ مؤثرند، دست يابد. اين نرم افزار با در نظر گرفتن وزن برای هر يک از خواص، اين امکان را ايجاد می کند که بتوان بعضی از خواص را نسبت به برخی ديگر در حصول نتيجه، برتری داد. با اين نوآوری امکان استفاده گسترده از اين متد در صنايع مختلف، که در آنها يک يا چند خاصيت، اهميت بيشتری نسبت به خواص ديگر دارند، فراهم می گردد...

 
مجموعه آموزش‌های مهندسی جوش
مجموعه آموزش‌های شبکه عصبی مصنوعی در MATLAB
مجموعه آموزش‌های مهندسی متالورژی و مواد

مقاله کاربرد الگوريتم ژنتيک در بهينه سازی فرآيند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی، مشتمل بر 5 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر و جداول، با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • مفاهيم و تعاريف اوليه
  • روش جوشکاری FSW
  • متدولوژی کاربرد الگوريتم ژنتيک در بهينه يابی سرعت چرخش و سرعت حرکت پين
  • مرحله اول، مدلسازی داده ها (جمعيت اوليه)
  • مرحله دوم، تقاطع (Crossover)
  • مرحله سوم، جهش (Mutation)
  • مرحله پايانی، برازندگی (Fitness)
  • نتيجه گيری و پيشنهادها
  • مراجع

جهت دانلود رایگان مقاله کاربرد الگوريتم ژنتيک در بهينه سازی فرآيند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی، بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
آموزش جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی
شبیه‌سازی جوشکاری و اتصال آلیاژهای آلومینیوم به روش آنالیز اجزای محدود
مجموعه آموزش جامع (جوش، بازرسی، عیوب، دستورالعمل) لوله‌های انتقال نفت و گاز
جوشکاری و کنترل کیفیت در ساخت مخازن تحت فشار
تست‌های غیر مخرب جوش
جوشکاری فلزات رنگی و جوش لیزری

 

همچنین بخوانید...

كاربرد الگوريتم ژنتيك در طراحي و بهينه يابي پارامترهاي كنترل كننده جهت تنظيم سوخت موتور توربوجت


در اين مقاله با به كارگيري الگوريتم ژنتيك، به طراحي و بهينه يابي كنترل كننده فازي تناسبي مشتقي جهت تنظيم سوخت موتور توربوجت پرداخته شده است. در ابتدا با بهره گيري از روش مدل سازي وينر مدلي با ساختار بلوكي جهت شبيه سازي عملكرد موتور توربوجت پيشنهاد شده است كه اين نوع مدل سازي براي اهدافي نظير طراحي كنترل كننده مناسب مي باشد. در ادامه با توجه به رفتار غيرخطي موتور، كنترل كننده فازي اوليه اي كه قواعد و پارامترهاي آن بر اساس اطلاعات تجربي و شناخت قبلي از رفتار موتور تنظيم شده است، طراحي گرديد. در پايان با به كارگيري الگوريتم ژنتيك، قواعد و پارامترهاي كنترل كننده فازي اوليه با هدف كاهش ميزان مصرف سوخت و همچنين بهبود رفتار سيستم در مود كنترلي گذرا بهينه گرديد. نتايج شبيه سازي نشان مي دهد كه كنترل كننده طراحي شده علاوه بر كاهش ميزان مصرف سوخت، قادر است پاسخ زماني و مشخصه هاي عملكردي سيستم نظير خطاي حالت ماندگار، فراجهش و زمان خيزش را به طور قابل ملاحظه اي بهبود بخشد...

 
مدلسازی و شبیهسازی توربین بادی مجهز به DFIG و STATCOM
مجموعه آموزش‌های شبکه عصبی مصنوعی در MATLAB
كنترل روبات دو محوره با كنترل كننده فازي

مقاله كاربرد الگوريتم ژنتيك در طراحي و بهينه يابي پارامترهاي كنترل كننده جهت تنظيم سوخت موتور توربوجت، مشتمل بر 11 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، دیاگرام، فرمول ها و روابط ریاضی با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • چکیده
  • مقدمه
  • مدل سازي و شبيه سازي عملكرد موتور توربوجت
  • طراحي كنترل كننده فازي سوخت
  • طراحي كنترل كننده ژنتيك فازي
  • كدگذاري ضرايب اصلاح
  • كدگذاري پارامترهاي توابع عضويت
  • كدگذاري پايگاه قواعد
  • تعريف تابع برازش
  • تحليل نتايج
  • نتيجه گيري
  • پي نوشت
  • مراجع

جهت دانلود رایگان مقاله كاربرد الگوريتم ژنتيك در طراحي و بهينه يابي پارامترهاي كنترل كننده جهت تنظيم سوخت موتور توربوجت، بر لینک زیر کلیک نمایید:

اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقه‌مند هستید، آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 
طراحی کنترل مدرن و کنترل بهینه برای مدل تابع تبدیل
توربو شفت‌ها
اصول مهندسی موتورهای احتراق داخلی
موتورهای هواپیما (پیستونی، جت و ملخ)
موتورهای احتراق داخلی
مجموعه آموزش‌های دینامیک سیالات محاسباتی

همچنین بخوانید...


ایران، خراسان شمالی، شهرستان بجنورد، خیابان امام خمینی، پلاک 25

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "برتر فایل" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما